Djazarie
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ця незвичайна східні солодощі з красивою назвою припаде до смаку як дітям, так і дорослим. А готується Джазарі зі звичайної моркви. Давайте приготуємо корисну екзотичну солодкість разом!
Опис приготування:
Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати"Джазарі" . Це дуже смачна, незвичайна і зовсім нескладна в приготуванні східні солодощі з морквини. Приготувати її дуже просто і легко, ось тільки доведеться трохи почекати, щоб морква пустила сік. Ваші рідні і близькі оцінять ці незвичайні морквяно-кокосові цукерки з незвичайною назвою.
- Морква - 200-250 грам
- Кокосова стружка - 3/4 склянки
- Цукор - 180 грам
- Грецькі горіхи - 3/4 склянки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Ванілін - 1 щіпка
- Мелена гвоздика - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Обкладинка - 1/4 чайних ложки (за смаком)
1. Морквину необхідно помити, почистити і натерти на дрібній тертці.
2. Засипаємо її цукром і залишаємо на 1-2 годину, а краще на ніч.
3. Потім додаємо до морквині сік лимона і спеції за смаком. Ставимо на маленький вогонь і, постійно помішуючи, варимо до випаровування рідини.
4. Знімаємо загусла масу з вогню, додаємо порубані горіхи. Перемішуємо і відставляємо остигати.
5. З остигнула морквяної маси робимо невеликі кульки, обвалюють їх в кокосовій стружці.
6. Східні солодощі"Джазарі" готова. Смачного!