Рецепт Частка населення фото

Частка населення
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Крупи , Мал
Страви без випічки
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні ми зробимо екскурс по японській кухні. Тому я розповім вам, як приготувати Тяхан легко і просто. Ця страва трохи нагадує плов, т. До. Готується з рису, м'яса і овочів.

Опис приготування:

На перший погляд, блюдо може здатися досить копіткою, але це не так, готується воно легко і просто. За смаком нагадує класичне азіатське блюдо, таке як ви б заязикали в японському ресторані. Якщо хочете поекспериментувати і здивувати себе і своїх домашніх, приготуйте це блюдо. Тяхан зазвичай їдять паличками, але це вже за смаком. Смачного!

  • Мал - 200 грам
  • Цукор - 15 грам
  • Філе стегна курячого без шкіри - 600 грам
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
  • Рисовий або яблучний оцет - 25 мілілітрів
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Нарубаний імбир - 2 чайних ложки
1
Рис промийте і залийте 200 мл. Води в каструлі, дайте воді закипіти, потім вогонь зменшіть і варіть 15 хвилин, поки вода повністю не вбереться. Вимкніть вогонь і дайте постояти рису 15 хвилин під кришкою.
2
У ковшике або сотейнику змішайте оцет, сіль і цукор і поставте на вогонь, варіть до повного їх розчинення.
3
У широкому посуді перемішайте рис і оцтову заправку, поки рис не став злипатися грудочками.
4
М'ясо наріжте невеликими шматочками, цибуля і імбир подрібніть, а морква і перець наріжте соломкою.
5
У глибокій сковороді розколіть масло і швидко обсмажте (невеликими партіями) м'ясо до золотистого кольору. Потім перекладіть все на тарілку.
6
Потім зменшіть вогонь і обсмажте на цьому ж маслі цибулю близько 2 хвилин. Потім додайте імбир і часник, готуйте ще 1 хвилину.
7
Додайте до овочів морква і перець, готуйте близько 3 хвилин.
8
Надішліть до овочів курку і рис, смажте розбиваючи грудочки рису близько 1 хвилини. Влийте соєвий соус, додайте нарізану зелену цибулю. Все перемішайте і зніміть з вогню.
9
Смачного!