Торт «Ранкова роса»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже смачний і ефектний тортик з кокосовими цукерками і заварним кремом. Готується торт дуже швидко, при подачі на стіл прикрашається полуничкою і носить горду назву"Ранкова роса" !
Опис приготування:
Перед вами класичний рецепт приготування торта"Ранкова роса" . Кокосові цукерки у мене покупні, але їх можна готувати самостійно з сиру з цукром, жовтків і кокосової стружки. Торт виходить дуже красивим і незвичайним, за рахунок двокольорового бісквіта і кокосових кульок в ньому. Сподіваюся, вам сподобається! вдалого приготування!
- Яйця - 3 штуки
- Білок - 1 штука
- Вершкове масло - 200 грам(+ 150 г. В вершках)
- Крем - 150 грам
- Цукор - 0, 7 склянки(+ 2 ст.Л. В вершках)
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 3 Ст. Ложки(+ 0, 4 л в крем)
- Крем заварний - 1 штука (пачка)
- Кокосові цукерки - 40 штук (схожі на Рафаелло)
М'який маргарин збиваємо з цукром, до однорідної, пишної маси. Додаємо яйця і білок, не припиняючи збивати. Тепер кладемо розпушувач і просіваємо борошно. Тісто виходить рідке, але густе ( як сметана). Розділимо тісто навпіл, одну половину влийте в змащену маслом форму.
До другої частини тесту додайте молоко, какао і Збийте. Виходить шоколадне тісто. Вливаємо його на біле тісто, зверху кладемо кокосові кульки-цукерки.
Вмінается кульки в тісто.
Випікаємо 40 хвилин, температура 190 градусів.
Для крему, варимо в молоці з цукром, готовий заварний крем. Потім масу потрібно остудити і збити з маслом. Отриманим кремом покриваємо торт, присипаємо кокосовою стружкою і шоколадом. Зверху викладаємо полуничку. Смачного!