Рецепт Торт «Ранкова роса» фото

Торт «Ранкова роса»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Борошно , Яйця
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачний і ефектний тортик з кокосовими цукерками і заварним кремом. Готується торт дуже швидко, при подачі на стіл прикрашається полуничкою і носить горду назву"Ранкова роса" !

Опис приготування:

Перед вами класичний рецепт приготування торта"Ранкова роса" . Кокосові цукерки у мене покупні, але їх можна готувати самостійно з сиру з цукром, жовтків і кокосової стружки. Торт виходить дуже красивим і незвичайним, за рахунок двокольорового бісквіта і кокосових кульок в ньому. Сподіваюся, вам сподобається! вдалого приготування!

  • Яйця - 3 штуки
  • Білок - 1 штука
  • Вершкове масло - 200 грам(+ 150 г. В вершках)
  • Крем - 150 грам
  • Цукор - 0, 7 склянки(+ 2 ст.Л. В вершках)
  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 3 Ст. Ложки(+ 0, 4 л в крем)
  • Крем заварний - 1 штука (пачка)
  • Кокосові цукерки - 40 штук (схожі на Рафаелло)
торт
М'який маргарин збиваємо з цукром, до однорідної, пишної маси. Додаємо яйця і білок, не припиняючи збивати. Тепер кладемо розпушувач і просіваємо борошно. Тісто виходить рідке, але густе ( як сметана). Розділимо тісто навпіл, одну половину влийте в змащену маслом форму.
торт
До другої частини тесту додайте молоко, какао і Збийте. Виходить шоколадне тісто. Вливаємо його на біле тісто, зверху кладемо кокосові кульки-цукерки.
торт
Вмінается кульки в тісто.
торт
Випікаємо 40 хвилин, температура 190 градусів.
торт
Для крему, варимо в молоці з цукром, готовий заварний крем. Потім масу потрібно остудити і збити з маслом. Отриманим кремом покриваємо торт, присипаємо кокосовою стружкою і шоколадом. Зверху викладаємо полуничку. Смачного!

Схожі рецепти