Суп з індички з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Легкий, смачний і ситний суп. Ось таке дивовижне поєднання. А ще його дуже просто приготувати - подивіться рецепт і переконайтеся!
Опис приготування:
Простий в приготуванні грибний суп з індичкою. Поки вариться м'ясо, пасеруйте в каструлі цибулю з морквою, потім додайте гриби, Мал, борошно і вершкове масло. Перемішайте і тушкуйте протягом 10 хвилин. Потім влийте бульйон з індичкою і варіть до готовності. У самому кінці варіння супу влийте молоко, перемішайте, суп готовий. Смачного!
- Філе індички - 500 грам
- Печериці - 400 грам
- Мал - 100 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Пасеруйте прямо в каструлі цибулю і моркву на оливковій олії протягом 15 хвилин.
М'ясо порізати кубиками і поставте окремо варитися.
До пасеровані овочів додайте гриби, Мал, борошно і вершкове масло. Перемішайте і тушкуйте протягом 10 хвилин. Потім влийте бульйон з індичкою і варіть до готовності. В кінці влийте молоко, перемішайте і подайте на стіл.