Шпинатові млинці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.
Любіть млинці, але хочете зробити їх по-новому? Тоді спробуйте зафарбувати їх шпинатом або буряком. Розповім, як приготувати шпинатові млинці. Вони виходять насиченого зеленого кольору.
Опис приготування:
Такі млинці можна подавати просто так чи зробити їх з начинкою (наприклад, з м'яким сиром, з грибами, з м'ясом, з відвареною картоплею або овочами). Це оригінальна, але в той же час проста закуска, яку можна подати на свято або до звичайного сніданку, на вечерю.
- Борошно - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вода - 200 мілілітрів
- Яйця - 4 штуки
- Шпинат - 2 пучка
- Рослинна олія - За смаком
1
У миску просійте борошно, додайте сіль і перемішайте. У центрі зробіть невелике заглиблення.
2
Змішайте молоко з водою, додайте яйце, вилийте отриману суміш в центр сухих інгредієнтів, гарненько розмішайте.
3
Вимийте шпинат, викладіть його в чашу блендера, додайте близько 0, 5 склянки тесту і ретельно все збийте.
4
Додайте зелене тісто в миску до загальної маси і перемішайте. Охолодіть тісто в холодильнику протягом півгодини.
5
На розпеченій сковороді з додаванням рослинної олії обсмажте млинці до готовності, подавайте до столу.