Салат «Афродіта»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.
Неймовірно смачний салат для святкового столу! Він легкий в приготуванні і добре зберігається в холодильнику, можна приготувати його за пару годинок до святкового столу.
Опис приготування:
Для салату відваріть курячі яйця. Поріжте всі складові кубиками приблизно одного розміру. Заправте салат майонезом, спеціями, можна додати зелень або зубчик часнику. Рецепт, як приготувати салат"Афродіта" простий. Дивіться!
- Яйце - 2 штуки
- Ковбаса варено-копчена - 150 грам
- Кукурудза консервована - 100-120 грам
- Печериці консервовані - 100-120 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Приготуйте продукти для салату, відваріть курячі яйця круто. Якщо яйця дрібні, візьміть їх більше на 1-2 штуки.
Порубати гострим ножем яйця кубиками середнього розміру.
Копчену ковбасу поріжте кубиками.
Сир твердий теж поріжте кубиками. Дотримуйтеся одного розміру продуктів в нарізці салату.
Мариновані печериці поріжте на 4 частини (якщо вони у вас дрібні) або кубиками (якщо великі).
З'єднайте всі інгредієнти салату, додайте до них сіль, перець чорний мелений і майонез.
Перемішайте, салат готовий!