Рецепт Печиво «жолуді» фото

Печиво «жолуді»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
Для дітей , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Печиво, нагадує по виду всім знайомі жолуді. Відмінне рішення для святкового столу або повсякденних домашніх чаювань в теплому сімейному колі. Упевнений, що печиво вам сподобається!

Опис приготування:

Приготуємо печиво"Жолуді" в домашніх умовах. Приготуйте тісто, за допомогою чайної ложки сформуйте половинки жолудів. Потім запечіть їх у духовці. Наповніть начинкою з масла і цукрової пудри. Капелюшками - служить розплавлений шоколад, присипаний горішками. Хай щастить!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Шоколад - 100 грам
  • Горіхи волоські - 100 грам
печиво
Борошно та олію перемішуємо міксером, додаємо соду і цукрову пудру. Після всіх маніпуляцій, замісіть тісто.
печиво
Деко застеліть фольгою. За допомогою ложки, змащеній маслом, формуємо"жолуді" .
Викладіть печиво на деко, плоскою стороною вниз. Запікайте в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів.
печиво
Розтопіть шоколад, грецькі горіхи - подрібніть.
печиво
Для крему: 100 грам масла збиваємо з 0, 5 склянки цукрової пудри. Остигнули половинки жолудів наповнюємо кремом і з'єднуємо один з одним.
печиво
Для шляпок: покрийте верхівки жолудів розтопленим шоколадом і присипте горішками. Смачного!

Схожі рецепти