Печиво «жолуді»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Печиво, нагадує по виду всім знайомі жолуді. Відмінне рішення для святкового столу або повсякденних домашніх чаювань в теплому сімейному колі. Упевнений, що печиво вам сподобається!
Опис приготування:
Приготуємо печиво"Жолуді" в домашніх умовах. Приготуйте тісто, за допомогою чайної ложки сформуйте половинки жолудів. Потім запечіть їх у духовці. Наповніть начинкою з масла і цукрової пудри. Капелюшками - служить розплавлений шоколад, присипаний горішками. Хай щастить!
- Борошно - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Вершкове масло - 300 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Шоколад - 100 грам
- Горіхи волоські - 100 грам
Борошно та олію перемішуємо міксером, додаємо соду і цукрову пудру. Після всіх маніпуляцій, замісіть тісто.
Деко застеліть фольгою. За допомогою ложки, змащеній маслом, формуємо"жолуді" .
Викладіть печиво на деко, плоскою стороною вниз. Запікайте в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів.
Викладіть печиво на деко, плоскою стороною вниз. Запікайте в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів.
Розтопіть шоколад, грецькі горіхи - подрібніть.
Для крему: 100 грам масла збиваємо з 0, 5 склянки цукрової пудри. Остигнули половинки жолудів наповнюємо кремом і з'єднуємо один з одним.
Для шляпок: покрийте верхівки жолудів розтопленим шоколадом і присипте горішками. Смачного!