Торт «M&M-х»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 35 хв.
В останні пару років в кондитерській справі пішла мода на використання знаменитих солодощів. У побут йдуть шоколадки, цукерки, печеньки і інша смакота. Давайте спробуємо один з таких варіантів!
Опис приготування:
Головний упор в даній випічки - оформлення. Тому коржі можете купити готові шоколадні, хоча домашні теж вітаються. Вивчіть, як приготувати торт"M& М & APOS, S & Quot; . Його ще можна назвати"Антигравітаційна" . Найкраще він підійде для дитячого свята, але дорослі теж не відмовляться від такої смакоти.
- Вершкове масло - 250 грам
- Цукор - 250 грам
- Шоколад - 200 грам (молочний)
- Ванілін - 3 чайних ложки
- M& М & APOS; s - 3 штуки (велика пачка)
- Корж - 2 штуки (бісквітний шоколадний)
- Шоколад - 20 грам (чорний)
- Шоколадне печиво - 200 грам (довге, розміром з палець)
Зробіть крем. Збийте м'яке масло з цукром і ваніліном. Молочний шоколад розтопіть. Потім порціями влийте його в масло, постійно збиваючи. Готовим кремом змастіть Тортниці в центрі, як на фотокартці.
Встановіть перший бісквіт. Далі змастіть його масляним кремом.
Накрийте крем другим коржем. Змастіть всю поверхню шоколадним кремом. По колу встановіть печиво, залишивши трохи простору з одного боку. У центр торта встановіть довгу товсту трубочку.
Потім M& M & apos; s наліпити на частини торта без печива: збоку і зверху.
Розтопіть в мікрохвильовій печі або на паровій бані чорний шоколад. Дайте йому трохи охолонути.
Цукерки макайте в розтоплений шоколад і прикріплюйте до трубочки.
На кінці шоколадом закріпіть порожню пачку з-під M& М & APOS; s, немов цукерки випали з неї. Торт готовий! Веселого вам свята!