Торт 1 рік
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 6 г. 0 хв.
Святкування першого дня народження - це привід створити справжній кулінарний шедевр для всіх гостей. Тому і хочу показати вам рецепт приготування торта на 1 рік - дивимося прямо зараз!
Опис приготування:
Для приготування торта на 1 рік я робила звичайне бісквітне тісто (можна робити за рецептом шоколад на окропі, але там мороки більше). Беремо яйця, борошно, цукор, розпушувач, збиваємо, випікаємо - отримуємо коржі. Можете готові купувати. Мастику я іноді роблю сама, але прийшла до висновку, що купівельна набагато краще і надійніше. Головне - зробити хороший жирний крем під мастику, щоб вона потім не розтікалася.
- Мастика - 500 грам
- Барвники - За смаком
- Шоколад - 70 грам
- Згущене молоко - 300 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Бісквіт - 400 грам
- Очолює крем - 200 грам
- Ягоди - 200 грам
Поки печуться коржі, займіться мастикою.
Фарбуємо її (кольори можуть бути будь-які).
Якщо немає підношення кондитерського, змайструєте зі звичайного - викладіть поверх форму з під ягід, укрийте харчовою плівкою.
Замість топінг-крему можна просто гарненько збити вершки.
Просочені коржі акуратно викладаємо в формі одиниці. Зверху ягоди можете викласти (без кісточок).
Змащуємо топінг-кремом.
І так кілька шарів. Зверху - корж.
З згущеного молока і масла, додавши шоколад, робимо густий крем.
З усіх боків змащуємо торт.
Розкачуємо мастику і щільно покриваємо весь торт. Це, звичайно, вимагає вправності.
Додам, поки не забула: після кожного етапу відправляємо торт в холодильник, а то в процесі прикраси він може потекти. З решти мастики робимо різного виду прикраси і ім'я можна викласти.
Ось такий шедевральний торт на 1 рік виходить. Смачного!