Сир і банан
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати сир і банан разом, щоб отримати оригінальний, ніжний і корисний десерт. Будемо готувати банановий курд з сирним кремом. Я просто обожнюю ці ласощі!
Це неймовірно вдале поєднання текстур і інгредієнтів для десерту. Ніжний заварний крем з банана і яєць, доповнений легким сирним кремом. Я не можу відірватися від цього десерту. Але доводиться обмежуватися, адже цукру тут досить багато.
- Банан - 4 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки (кімнатної температури)
- Цукор - 300 грам
- Сир - 150 грам
- Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
1
У чашу блендера помістіть очищені банани, олія, 250 г пісочний, лимонний сік і яйця. Масло має бути м'яким.
2
Почніть збивати масу на високій швидкості. Вам потрібно отримати пасту ніжною однорідної консистенції.
3
Тепер перелийте все в сотейник і поставте на середній вогонь. Уваривайте крем, час від часу помішуючи, поки він не загусне. Варіть хвилин 10.
4
Тим часом в блендер покладіть сир і збийте його з цукром, що залишився. Якщо сир дуже сухий, додайте пару столових ложок молока або вершків.
5
Тепер банановий крем потрібно повністю охолодити. Можна скористатися холодильником. Подайте банановий курд, виклавши на нього сирний крем.