Салат «троянди»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Дуже красиво такий салат буде виглядати на святковому столі. Зробити"Троянди" зовсім нескладно. Його смак дуже яскравий і насичений. Ось рецепт, як приготувати салат"Троянди" .
Опис приготування:
Щоб приготувати млинці, збийте яйце, додайте молоко і воду, потім просійте борошно. Змішайте, додайте рослинне масло і випікайте. Відварну грудку можна замінити копченої.
І салат, і його прикраса чудово поєднуються за смаком. У салаті багато інгредієнтів, тому він виходить дуже ситним.
- Куряча грудка - 1 штука
- Гриби - 250-300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Корейська морква - 150 грам
- Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 250 грам
- Варений буряк - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Молоко - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки (в млинчики)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (в млинчики)
- Борошно - 1-1, 5 склянки (в блічнікі)
1. Курячі грудки наріжте дрібними кубиками.
2. Сир і 2 яйця натріть на крупній тертці.
3. Почнемо збирати салат. Викладіть на блюдо грудку, з майонезу зробіть сіточку. Потім - шар корейської моркви і майонезна сіточка.
4. Цибулю і гриби дрібно поріжте, обсмажте в олії. Коли вони охолонуть, викладіть їх черговим шаром на морквину.
5. Наступний шар - це терті яйця. Рівномірно розподіліть їх і змастіть майонезом. А зверху посипте тертим сиром і зробіть майонезну сіточку.
6. Всю цю красу посипте подрібненими волоськими горіхами.
7. Тепер почнемо прикрашати салат. Натріть буряк, видавіть в неї часник, додайте майонез. Перемішайте.
8. Заздалегідь підсмажте несолодкі млинці. Змастіть їх буряком і скрутіть в рулет. Наріжте шматочками до 2 см.
9. Зробіть невеликі надрізи на шматочках рулету, щоб"трояндочка" розкрилася. Прикрасьте ними салат, додайте зелені.
10. Ось такий ошатний салат повинен у вас вийти!