Salat був
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.
Цей салат отримав свою назву від складу, в нього входять екологічно натуральні і чисті продукти, вирощені на фермерському подвір'ї.
Опис приготування:
Salat був - це домашні яйця, свіжа зелень і натуральне нерафінована олія з насіння соняшнику. Максимально корисний салат.
- Яйце - 1 штука
- Салат - 1 пучок
- Шпинат - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Маслини - За смаком (жменю)
- Натуральне соняшникову олію - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
1. Приготуємо продукти. Яйце відварюємо до стану круто. Всю зелень ретельно миємо від пилу і комах.
2. Яйце ріжемо на дольки. Маслини на 4 частини кожну.
3. Беремо тарілку, руками рвемо листя салату і шпинату.
4. Додаємо оливки, щіпку перцю меленого чорного, сіль за смаком. Поливаємо ароматним маслом.
5. Зверху викладаємо дві скибочки яйця. Салат готовий! Смачного!