Печиво «кажан»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Полювання побалувати себе печивом, але не хочеться возитися з тестом? Є відмінний варіант! Зробити його дуже просто і швидко, що іноді може врятувати ситуацію. Дивіться рецепт!
Опис приготування:
Смачне хрустке печиво, головне - просте! За основу ви можете брати тортилью або лаваш. Якщо у вас є інші форми: зайка, сонечко, зірочка, сміливо використовуйте їх. Паніровці можете зробити з подрібнених горіхів (суміші або одного виду).
- Цукор - 1/4 склянки
- Обкладинка - 1, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Борошняні коржі - 2 штуки (лаваш)
1. За допомогою формочки для печива виріжте фігури з борошняної коржі, однієї коржі повинно вистачити на 6-8 фігур.
2. Розтопити масло в невеликій ємності, в іншій ємності змішайте цукор і корицю. Умочіть борошняні коржики в розтоплене масло.
3. Потім обваляйте в суміші цукру і кориці з одного боку.
4. Викладіть фігурки цукром вгору на деко, покритий пергаментним папером і надішліть в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів.
5. Випікайте протягом 10 хвилин.
6. Приємного чаювання!