Рецепт Печиво «кажан» фото

Печиво «кажан»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лаваш
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Полювання побалувати себе печивом, але не хочеться возитися з тестом? Є відмінний варіант! Зробити його дуже просто і швидко, що іноді може врятувати ситуацію. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

Смачне хрустке печиво, головне - просте! За основу ви можете брати тортилью або лаваш. Якщо у вас є інші форми: зайка, сонечко, зірочка, сміливо використовуйте їх. Паніровці можете зробити з подрібнених горіхів (суміші або одного виду).

  • Цукор - 1/4 склянки
  • Обкладинка - 1, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Борошняні коржі - 2 штуки (лаваш)
печиво
1. За допомогою формочки для печива виріжте фігури з борошняної коржі, однієї коржі повинно вистачити на 6-8 фігур.
печиво
2. Розтопити масло в невеликій ємності, в іншій ємності змішайте цукор і корицю. Умочіть борошняні коржики в розтоплене масло.
печиво
3. Потім обваляйте в суміші цукру і кориці з одного боку.
печиво
4. Викладіть фігурки цукром вгору на деко, покритий пергаментним папером і надішліть в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів.
печиво
5. Випікайте протягом 10 хвилин.
печиво
6. Приємного чаювання!

Схожі рецепти