Рецепт Печиво «Glagoliki» фото

Печиво «Glagoliki»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На швидку руку , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 12-16
Час приготування: 35 хв.

Ці ласощі знайоме багатьом, так як досить часто його можна зустріти в магазинах. Пропоную вам домашній рецепт приготування печива"Глаголікі" і ви обов'язково відчуєте різницю.

Опис приготування:

Швидке, хрустке і дуже смачне печиво"Глаголікі" в домашніх умовах стане справжньою знахідкою для любителів солодкого. Мінімум необхідних інгредієнтів і часу, а результат - приголомшливий. При бажанні в тісто можна додати ароматні спеції - гвоздику, кардамон або корицю, наприклад.

  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 75 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 150-170 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
печиво
1. Яйце вбити в невелику мисочку і з'єднати з цукром. Кількість цукру при бажанні можна трохи збільшити. За допомогою міксера збити масу до піни.
печиво
2. Розм'якшене вершкове масло окремо збити в м'яку масу.
печиво
3. Об'єднати масло з яйцем і додати дрібку ваніліну. Акуратно перемішати, поступово вводячи просіяне борошно. Тісто має бути однорідне, але не круте. В рецепт приготування печива"Глаголікі" можна додати також трохи цедри лимона, лайма чи апельсина.
печиво
4. Надіслати тісто в кондитерський мішок, використовуючи насадку зірочкою.
печиво
5. Деко застелити пергаментом для випічки. Акуратно отсаживать тісто, рисуя букву "г" прописом. Надіслати лист в розігріту духовку на 7-10 хвилин.
печиво
6. Готове печиво"Глаголікі" в домашніх умовах можна присипати цукровою пудрою або кокосовою стружкою. Дати йому трохи охолонути і можна подавати до чаю.

Схожі рецепти