Лаван сказав:
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.
На просторах всесвітньої мережі часом зустрічаються інтригуючі назви страв, які так і хочеться розгадати Зараз хочу розповісти вам, як приготувати лабардан з грибами. Zaintrigovanи? запам'ятовуйте!
Опис приготування:
Незважаючи на зовсім незвичне слово, це блюдо з традиційної російської кухні, правда несправедливо забуте зараз. Чи означає назва не що інше, як тріску. Так, так, язик піде про рибне блюді з лисичками. Чудовий варіант для щоденного і святкового меню!
- Лихоманка - 700 грам (філе)
- Гриби - 300 грам (лісіцкі)
- Цибуля - 100 грам (шалот і порей)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Вершки - 300 мілілітрів (жирні)
- Вершковий сир - 100 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, зелень)
1. Ось наш апетитний набір інгредієнтів.
2. Рибку вимийте і висушіть як слід. Додати сіль, додайте перець і спеції за смаком. Залиште на столі на півгодинки.
3. Тим часом вимийте, обсушити і подрібніть гриби. Викладіть гриби з цибулею і часником на розігріту сковороду і обсмажте хвилин 5-7, помішуючи.
4. Влийте вершки і тушкуйте на слабкому вогні ще хвилин на 10. Додайте сіль і перець за вкусу.Гріби зніміть з вогню, остудіть трохи і додайте вершковий сир. Перемішайте.
5. Духовку розігрійте до 200 градусів. Викладіть на робочий стіл тріску і розподіліть рівним шаром половину грибів.
6. Поверніть акуратно рулетом і перекладіть у жароміцних форму, змащену маслом.
7. Залишок лисичок викладіть зверху. Запікайте хвилин 40 до румяности.
8. Впевнена, лабардан буде вам до смаку!
9. Смачного!