Рецепт Американський «зморив» фото

Американський «зморив»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 15 хв.

Ці ласощі дуже легко приготувати всього з трьох інгредієнтів: хрусткого печива, темного шоколаду і повітряних шамеллоус, які при випіканні зарум'янюється і стають чудово ніжними!

Опис приготування:

При наявності у духової шафи функції верхнього нагріву (гриля) дуже зручно випікати"зморив" таким чином: протягом 7-10 хвилин готувати при вказаній температурі (щоб шоколад розплавився, а зефіркі пом'якшали), а потім - включити гриль і запікати десерт приблизно одну хвилину до апетитною золотистої скоринки. Хай щастить!

  • Зефір (шамеллоус) - 170-180 грам
  • Шоколад - 140-150 грам
  • Печиво галетное - 140-150 грам
американський «зморив» - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Шоколадбажано вибирати темний, з високим вмістом какао, а печиво - несолодке і нежирне, щоб збалансувати смак і калорійність десерту.
американський «зморив» - фото крок 2
Подрібніть печиво в крихту будь-яким зручним способом і розподіліть на дні форми для випікання.
американський «зморив» - фото крок 3
Розподіліть часточки шоколаду поверх крихти.
американський «зморив» - фото крок 4
Викладіть зефіркі шамеллоус на шоколад рівним шаром.
американський «зморив» - фото крок 5
Випікайте десерт при температурі 190 градусів до появи золотистої скоринки на поверхні шамеллоус. Буде потрібно приблизно 10-15 хвилин.
американський «зморив» - фото крок 6
Подавайте американський"зморив" відразу після приготування, акуратно розрізаючи шар шамеллоус за допомогою змоченого у воді ножа. Приємного чаювання!

Схожі рецепти