Яблучна паста
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
У цьому рецепті я розповім, як приготувати яблучну пасту. Вона виходить густий, вершкової і ароматною. Ідеально підходить для підсмажених тостів на сніданок. Порадуйте себе таким смачним ласощами!
Опис приготування:
Нижче я розповім докладніше, як приготувати яблучну пасту. Якщо ви не любите кокосовий смак, то масло можна використовувати рафінована, без запаху. За бажанням в пасту можна додати обсмажені волоські горіхи, вийде ще смачніше.
- Яблука - 750 грам
- Кокосова олія - 60 грам
- Цукор - 50 грам
- Ванільний сироп - 1-2 капель
- Обкладинка - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Яблука наріжте часточками. За бажанням їх попередньо можна очистити від шкірки.
Перекладіть яблука в чашу мультиварки, додайте цукор і корицю. Поставте на режим гасіння і готуйте до випаровування рідини приблизно 45 хвилин.
Перекладіть яблучне пюре в чашу блендера, додайте розтоплене кокосове масло і ванільний сироп. Подрібніть до однорідної консистенції.
Перекладіть яблучну пасту в баночку з кришкою і приберіть в холодильник на 1 час.
Коли яблучна паста застигне, вона буде повністю готова. Смачного!