Рецепт Яблучна паста фото

Яблучна паста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Десерти
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

У цьому рецепті я розповім, як приготувати яблучну пасту. Вона виходить густий, вершкової і ароматною. Ідеально підходить для підсмажених тостів на сніданок. Порадуйте себе таким смачним ласощами!

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати яблучну пасту. Якщо ви не любите кокосовий смак, то масло можна використовувати рафінована, без запаху. За бажанням в пасту можна додати обсмажені волоські горіхи, вийде ще смачніше.

  • Яблука - 750 грам
  • Кокосова олія - 60 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Ванільний сироп - 1-2 капель
  • Обкладинка - За смаком
яблучна паста - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
яблучна паста - фото крок 2
Яблука наріжте часточками. За бажанням їх попередньо можна очистити від шкірки.
яблучна паста - фото крок 3
Перекладіть яблука в чашу мультиварки, додайте цукор і корицю. Поставте на режим гасіння і готуйте до випаровування рідини приблизно 45 хвилин.
яблучна паста - фото крок 4
Перекладіть яблучне пюре в чашу блендера, додайте розтоплене кокосове масло і ванільний сироп. Подрібніть до однорідної консистенції.
яблучна паста - фото крок 5
Перекладіть яблучну пасту в баночку з кришкою і приберіть в холодильник на 1 час.
яблучна паста - фото крок 6
Коли яблучна паста застигне, вона буде повністю готова. Смачного!

Схожі рецепти