Рецепт Торт «Віра» фото

Торт «Віра»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Для всіх справжніх ласунів хочу запропонувати неймовірно насичений, апетитний і солодкий торт"Віра" . Хрусткі коржі і ніжний крем на основі ірисок обов'язково доведеться вам до душі. Рекомендую!

Опис приготування:

Якщо ви ще не пробували варити крем з ірисок, дуже раджу спробувати. Він виходить настільки смачним, що неможливо відірватися. Коржі важливо не перетримати в духовці, інакше вони будуть дуже щільними. При бажанні коржі можна просочити солодким або кислим сиропом.

  • Вершкове масло - 120 грам (тісто)
  • Цукор - 120 грам (тісто)
  • Жовтки - 3 штуки (тісто)
  • Борошно - 1.5-2 склянки (тісто)
  • Крем - 2 Ст. Ложки (тісто)
  • Молоко - 200 мілілітрів (крем)
  • Вершкове масло - 150 грам (крем)
  • Сода - 1/2 чайних ложки (крем)
  • Іриски - 200 грам (крем)
торт
Підготуйте всі інгредієнти для тортика.
торт
З'єднайте жовтки з цукром.
торт
Додайте розм'якшене вершкове масло.
торт
І трохи сметани. Ретельно збийте до однорідності.
торт
Всипте сіль і просіяне борошно. Додавати краще невеликими порціями, щоб тісто не було занадто забитим.
торт
Замісити тісто і залиште його на 15-20 хвилин.
торт
Поки можна зайнятися кремом. У невелику каструльку відправте іриски, молоко і соду. Поставте на повільний вогонь.
торт
Тісто розкачати, виріжте кола і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
торт
Варіть іриски в молоці близько 20 хвилин, помішуючи. Зніміть з вогню і остудіть.
торт
Випікайте коржі близько 12-15 хвилин до рум'яності.
торт
У глибоку миску викладіть розм'якшене вершкове масло. Збийте його міксером до пишноти.
торт
Продовжуючи збивати, поступово додайте іриски.
торт
Можна приступати до складання торта.
торт
Перемажьте коржі кремом.
торт
Готовий торт приберіть в холодильник на 2-3 годину.
торт
Ось такий торт"Віра" вийшов. Приємного чаювання!

Схожі рецепти