Рецепт Печиво «АНЗАК» фото

Печиво «АНЗАК»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Вівсянка , Крупи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Вівсяне печиво"Анзак" родом з далекої Австралії і Нової Зеландії, де воно з'явилося на початку минулого століття. Рецепт дуже простий. Обов'язково спробуйте приготувати!

Опис приготування:

Приготувати смачну вівсяне печиво, яке відрізняється від традиційного вівсяного печива дуже просто і до того ж швидко, мої покрокові рекомендації вам в цьому допоможуть.

  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Пластівці вівсяні - 100 грам
  • Кокосова стружка - 50 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложка (або світла патока)
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (або сода)
  • Сіль - 1 щіпка
печиво
Підготуйте інгредієнти для приготування печива.
печиво
Вівсяні пластівці можна додавати в тісто цілком або пробити в блендері.
печиво
У блендері вівсяні пластівці подрібніть до стану борошна.
печиво
У миску для замішування тіста викладіть всі сухі інгредієнти: вівсяні пластівці, борошно, сіль, цукор, розпушувач (або соду), кокосову стружку.
печиво
Все перемішайте до однорідної маси.
печиво
Розтопіть в мікрохвильовій печі вершкове масло і додайте в нього мед. Розмішайте.
печиво
У суху суміш влийте воду і масло з медом.
печиво
Замісити тісто, воно повинно бути сухе.
печиво
Відщипувати грудку тіста розміром з волоський горіх, робіть з нього коржики і укладайте на лист для випічки.
печиво
Випікайте печиво при температурі 180 градусів близько 10 хвилин, стежте за готовністю. Дайте готовому печінкою повністю охолонути на аркуші для випічки.
печиво
Ну а тепер з печивом"Анзак" можна пити каву або чай. Печиво вийшло дуже смачне, однією штучкою ніяк не обійтися. Пригощайтеся!

Схожі рецепти