Суп з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Відмінний перекус, вечерю чи обід можна організувати за допомогою смачного супу. Ароматний і легкий супчик підбадьорить вас на кілька годин і припаде до душі гурманам. Спробуйте мій рецепт!
Опис приготування:
Я готую цей супчик для своїх дітей у вихідні. Вони його дуже люблять, а чоловік вважає за краще такий рецепт після щедрих застіль і свят. Він дуже легкий і ароматний. При бажанні можна прикрасити не тільки цибулею, але і кропом, кінзою, базиліком. Далі розповім вам рецепт, як приготувати суп з яйцем.
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 1 штука
- Luk-salotų - 1 штука (для прикраси)
1
Доведіть бульйон для кипіння.
2
Додайте сіль.
3
В окремій ємності змішайте воду і кукурудзяний крохмаль. Потихеньку влийте в бульйон.
4
Яйце збийте виделкою. Потихеньку влийте в каструлю, постійно помішуючи.
5
Варіть до готовності, прикрасьте зеленою цибулею. Смачного!