М'ясо по-степовому
(покроковий рецепт з фото)
Для того, щоб приготувати м'ясо по-степовому, необов'язково вибиратися в степ, досить вирушити на кухню. Ароматне, ніжне і просте блюдо стане відмінним обідом або вечерею.
Ця страва чудово підійде для любителів хрусткої скоринки на ароматному і ніжному м'ясі. Приготувати м'ясо по-степовому можна навіть до святкового столу, воно прекрасно поєднується з овочами і будь-якими гарнірами. Удачі в приготуванні!
- Свинина - 400 грам
- Картопля - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Петрушка - 1 щіпка
- Зелена цибуля - 1 щіпка

1. Рецепт приготування м'яса по-степовому починається з підготовки свинини. М'ясо вимити і просушити. Видалити зайвий жир і нарізати порційними шматочками. Акуратно відбити кожен шматок. Можна скористатися харчовою плівкою або поліетиленовим пакетом, щоб не пошкодити м'ясо.

2. Свіжу зелень вимити і просушити. Подрібнити і відправити в глибоку миску.

3. Картоплю і цибулю очистити. Часник очистити і видавити через прес (можна натерти на тертці). Цибулину нарізати дрібними кубиками. Картопля потерти на крупній тертці. Картопля, цибуля і часник додати в миску з зеленню. В окремій ємності збити яйце. Додати сметану і борошно. Овочі з'єднати з яйцем і ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком.

4. Відбиті шматочки м'яса обваляти в приготовленої масі і відправити на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Смажити з двох сторін до золотистої скоринки. Можна відправити на 5-10 хвилин в духовку.

5. Готове м'ясо по-степовому в домашніх умовах викласти на паперовий рушник на 1-2 хвилини, щоб прибрати зайвий жир. Подавати краще гарячим. Можна приготувати до них томатний або вершковий соус.