Заливні пироги з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Мінімальний набір продуктів, трохи вашого вільного часу і зусиль - і заливні пироги з рибою готові! Дуже рекомендую приготувати цю страву, тісто і начинка виходять незрівнянно смачними!
Перед вами - простий рецепт приготування заливних пирогів з рибою. Для тесту змішайте всі зазначені інгредієнти, в результаті вийде рідке тісто. Начинка готується з обсмажених на сковороді грибів з рибним фаршем, цибулею, квасолею і спеціями. Вливаємо половину тіста в форму для випічки, зверху викладаємо начинку і заливаємо рештою тестом. Випікаємо блюдо в духовці до готовності, потім витягуємо і даємо трохи охолонути. Розрізаємо великий пиріг на порційні пироги і подаємо до столу. Хай щастить!
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Рибний фарш - 250 грам
- Печериці - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Квасоля стручкова - 100 грам (відварна)
- Масло рослинне - 0, 5 склянки (в тісто + 1 ст.Л. Для начинки)
- Кефір - 1/2 склянки(125 мл)
- Яйця - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики (або 1/3 ç.l. Сушеного)

Приготуємо тісто. З'єднуємо півсклянки кефіру, 3 яйця, розпушувач, пристрасть і 1/2 склянки рослинного масла. Виходить рідке тісто.

Приготовим начинку. Печериці промийте і наріжте тонкими пластинками, потім обсмажте на сковороді з рослинним маслом, поки не випарується рідина. Додайте до грибів рибний фарш і подрібнену цибулю. Обсмажуємо до готовності фаршу. В кінці додайте відварну квасоля і спеції, перемішайте.

Застелите форму папером для випічки, влийте половину тіста. Викладіть начинку, рівномірно розподіливши її по тесту. Залийте тестом.

Випікаємо в духовці 20 хвилин, температура 200 градусів.

Для зручності розрізаємо великий пиріг на порційні пироги і подаємо до столу. Смачного!