Заливні яйця
(покроковий рецепт з фото)
Дуже цікавий рецепт до свята!
Для початку желатин залити холодною водою (100 мл) з 1 час, тим часом відварити філе в підсоленій воді, а потім остудити. Бульйон зберегти. Яйця (сирі) вимити з содою і виконати дірочку в кожному з тупою боку. Вміст вилити в тарілку - в цьому рецепті самі яйця не потрібні будуть. Далі залити шкарлупки теплим розчином води і соди.
Тим часом шинку нарізати тонкою соломкою. Желатин потрібно розчинити в склянці бульйону. У кожну шкаралупу вкласти зелень, журавлину, шинку, горошок і кукурудзу. Далі залити все бульйоном і протримати все в холодильнику 12 годин.
- Яйця - 7 штук
- Шинка - 50 грам
- Горошок - 30-50 грам
- Кукурудза - 30-50 грам
- Журавлина - 30-50 грам
- Желатин - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 20 грам
Тим часом шинку нарізати тонкою соломкою. Желатин потрібно розчинити в склянці бульйону. У кожну шкаралупу вкласти зелень, журавлину, шинку, горошок і кукурудзу. Далі залити все бульйоном і протримати все в холодильнику 12 годин.