Торт «циганські стежки»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете здивувати і потішити своїх гостей, спробуйте приготувати торт "циганські стежки" в домашніх умовах. Такий десерт вийде не тільки смачним, але ще і красивим.
Приготувати торт "циганські стежки" в домашніх умовах ви зможете за кілька годин. Його смак здивує навіть примхливих ласунів, а зовнішній вигляд вразить гурманів і естетів. До святкового столу такий десерт стане відмінним рішенням. Прикрасьте його фруктами і подавайте!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 2 склянки
- Борошно - 3 склянки
- Рослинна олія - 1 Склянка
- Ванілін - 15 грам
- Розпушувач - 15 грам
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Мак - 3 Ст. Ложки
- Кисіль - 1 Склянка
- Яблука - 5 штук
- Крем - 500 грам

1. Для приготування торта нам необхідно зробити бісквіт. Отже, беремо яйця, збиваємо їх з цукром і ваніліном, після чого додаємо рослинне масло. Додаємо борошно і гарненько все збиваємо. В самому кінці вводимо розпушувач. Тепер ділимо готове тісто на 4 частини.

2. В одну частину додаємо какао, в іншу - мак, в третю частину вводимо сухий кисіль, а четверту залишаємо таку ж.

3. Виходить у нас 4 різні тести. Тепер беремо форму для випікання і починаємо вливати шарами наше тісто.

4. Дайте волю фантазії і вливайте масу так, як вам захочеться, роблячи контраст. У мене вийшло ось так.

5. Випікаємо рецепт в духовці, розігрітій до 180 градусів близько сорока хвилин. Поступово вогонь зменшуємо до 160 градусів. Потім розрізаємо наш бісквітний корж на 2 частини.

6. Змащуємо отриману середину сметанним кремом і викладаємо яблука. При бажанні, яблука можна карамелізовану. Накриваємо другим коржем і змащуємо боки.

7. Можна розрізати бісквіт на 3 частини і кожну частину промазати, а також викласти яблука. Потім змащуємо все коржі кремом і відправляємо наш торт в холодильник, щоб він просочився.

8. Після просочення у нас виходить ось такий торт. У розрізі він красивий, а його смак - просто приголомшливий!