Лазанья тісто
(покроковий рецепт з фото)
Задумали нагодувати сім'ю смачним італійським блюдом і підготувати всі інгредієнти для лазаньї власноруч? Вам на замітку цей рецепт, за допомогою якого ви приготуєте відмінне тісто для лазаньї.
Звичайно, в магазинах нині можна купити все. Але здивувати і порадувати рідних смачним блюдом, приготованим від "а" до "я" власноруч, куди приємніше, згодні? Тому, якщо ви надумали приготувати лазанью, за допомогою цього простого рецепту приготуйте тісто для лазаньї. Воно вийде дуже смачним, повірте!
- Яйця - 5 штук
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки

Просіваємо в миску або на стіл борошно, робимо в борошні поглиблення і вбиваємо яйця. Додамо сіль і оливкове масло.

Ложкою або виделкою перемішуємо все разом.

А тепер руками на дошці замішуємо тісто. Воно повинно вийти гладким, пружним і однорідним. Місити будемо довго, хвилин 7.

Ось таке гарне воно вийде в розрізі.

Потім накриваємо тісто серветкою або рушником, нехай відпочине хвилин 10.

Ну а тепер за допомогою машинки або качалкою розгортаємо тісто в тонкі пласти.

І нарізаємо на пластинки потрібного розміру.