Курячі конвертики
(покроковий рецепт з фото)
Курячі конвертики - ситне м'ясне блюдо з філе. Дуже нарядно і актуально виглядають на святковому столі. За рахунок того, це блюдо готується досить просто, їм можна балувати своїх "домашніх" .
Якщо вам цікаво, як приготувати курячі конвертики, то прочитайте цей рецепт. Цю страву можна подавати з соліннями, каси, картоплею або ж просто з легким овочевим салатом. Відмінне блюдо для всієї родини!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука (червоний)
- Сир твердих сортів - 50 грам
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Гірчиця російська гостра - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сухі спеції - 1 Чайна ложка
- Часник часточки - 1 штука

Куряче філе ретельно відбийте. У невелику піалочку помістіть майонез, до нього натріть на дрібній тертці або пропустіть через чеснокодавку зубчик часнику. Також додайте сухі спеції за смаком, ретельно все перемішайте. Змастіть соусом курячі грудки з однієї боку, дайте їм настоятися протягом години.

Для начинки в піалку із залишками соусу додайте натертий твердий сир. Відмінно підійде "маасдам" або "радомер" . Також додайте в піалку очищений і нарізаний соломкою червоний болгарський перець. Отриману начинку викладіть на куряче філе.

Грудку скрутіть конвертиком. Жароміцних форму змажте рослинним маслом, щоб в процесі запікання м'ясо не прилипало до неї. Викладіть у форму курячі конвертики. Зверху змастіть їх майонезом за допомогою силіконової кисті.

Перед тим, як відправити конвертики в духовку, посоліть їх і присипте невеликою кількістю тертого твердого сиру, щоб вийшла гарна скоринка. Духовку розігрійте до ста дев'яноста градусів, випікайте конвертики сорок п'ять хвилин.