Гливи, тушковані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Найшвидший і зручний спосіб приготування грибів глив - згасити їх разом з картоплею та морквою на сковороді. Виходить надзвичайно смачно і ситно. Додатково можна додати сметани!
Приготуємо гливи, тушковані з картоплею в домашніх умовах. Оскільки гливи і морква виділяють багато соку, страва не смажиться, а гаситься, що надає йому особливого смаку і апетитний вигляд. Якщо бажаєте, можна додати трохи сметани, але це на любителя. Вдалого приготування!
- Гливи - 200 грам
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком

Гливи промиваємо та нарізаємо пластинками.

Картопля промиваємо, очищаємо і нарізаємо шматочками.

Трьом на крупній тертці моркву.

Розігріваємо в сковороді олію. Обсмажуємо в маслі картопля (приблизно 3-4 хвилини). Додаємо гриби і морква. Робимо помірний вогонь, тушкуємо блюдо під кришкою до м'якості картоплі. Солимо до смаку.

Смачного!