Гливи тушковані
(покроковий рецепт з фото)
Гливи є одними з найсмачніших і поживних грибів. Крім того, вони мають корисними властивостями, а за складом вітамінів схожі з м'ясом. Розповідаю, як гасити гливи - виходить смачно!
Тушковані гливи - відмінне блюдо! Любителям грибів раджу не обходити цей рецепт стороною і спробувати самим приготувати тушковані гливи. Готуються вони дуже просто і швидко. До тушкованим глива як гарнір чудово підійде відварна картопля або рис. До столу це блюдо слід подавати гарячим.
- Гливи - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 3/4 склянки
- Жовток яйця - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Кріп - За смаком
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Цибулю нарізаємо тонкими кільцями або півкільцями.

2. Обсмажуємо на рослинному маслі протягом 2-3 хвилин.

3. Гливи ретельно промиваємо, потім нарізаємо шматочками.

4. Додаємо гриби до цибулі, вливаємо 2 ст. Ложки води. Солимо, перчим. Можете також додати улюблених приправ. Тушкуємо все близько 10 хвилин, періодично помішуючи.

5. Поки гливи з цибулею гасяться, natiraem сир.

6. Кріп дрібно нарізаємо або подрібнюємо в блендері.

7. Далі додаємо в сковороду сметану, жовток, сир і кріп. Перемішуємо всі компоненти і продовжуємо тушкувати ще пару хвилин.

8. Тушковані гливи можна подавати до столу! Смачного!