Зелені щи з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Великий плюс такої страви в тому, що воно готується дуже швидко! Нагодувати всю сім'ю не складе великих труднощів. А готувати їх можна не тільки з щавлем, але і будь-який інший зеленню. Спробуйте і ви!
Дуже смачне і приємне блюдо з легкою кислинкою. Завдяки наявності найрізноманітніших трав він виходить дуже ароматним, а смак дуже яскравим.
При подачі документів не забудьте покласти ложечку сметани! Готуйте на здоров'я!
- Індичка - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Картопля - 2 штуки
- Щавель - 1 Пучков
- Бурячиння - 1 Пучков
- Кріп - 1 Пучков
- Braai - 1 Пучков
- Яйце - 2 штуки
- Вода - 2 L
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Лук подрібніть і обсмажте. Додайте до нього дрібно нарізане м'ясо. Продовжуйте смажити все разом хвилин 10.
Додайте до м'яса терту моркву. Обсмажуйте ще хвилин 5. Потім викладіть все в каструлю, залийте гарячою водою. Доведіть до кипіння.
Додайте нарізану картоплю і варіть хвилин 10, щоб він зварився.
Коли картопля звариться додайте нарізаний щавель.
Потім додайте нарізану бурякове бадилля.
Додайте залишилася зелень і яйця. Проваріть все разом ще пару хвилин, щоб зелень змінила колір і весь суп добре прогрілося. Додати сіль за смаком.
Розлийте по тарілках і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!