Рецепт Яйця по-пьємонтскі фото

Яйця по-пьємонтскі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Яйця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Вагітним і годуючим
На сніданок

Яйця по-пьємонтскі - це дуже смачно і навіть вишукано. Така закуска прекрасно підійде до святкового столу, але цілком може стати і повсякденним блюдом на сніданок.

Пропоную вашій увазі відмінний рецепт маринованих яєць по-пьємонтскі - страви, абсолютно не складного в приготуванні, проте вражаючого своїми смаковими якостями. Вперше яйця по-пьємонтскі я спробувала у французькому ресторані, мені дуже сподобалася, я знайшла в інтернеті оригінальний рецепт, трохи його підбудувала на свій лад - і ось що вийшло. Готуємо!

  • Яйця - 12 штук (перепелині)
  • Часник - 4 зубчики
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Анчоуси в маслі - 100 грам
  • Масло оливкове - 300 мілілітрів
  • Оцет бальзамічний - 2 Ст. Ложки
  • Соус чилі - 2 Ст. Ложки (можна замінити тобаско)
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Пучок петрушки - 1 штука
яйця по-пьємонтскі - фото крок 1
1. Беремо 12 перепелиних яєць, кладемо їх в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо на вогонь. Варимо 5-10 хвилин після закипання.
яйця по-пьємонтскі - фото крок 2
2. Відварені яйця викладаємо на тарілку і даємо їм злегка охолонути. Потім очищаємо від шкаралупи.
яйця по-пьємонтскі - фото крок 3
3. Далі дрібно нарізаємо анчоуси.
яйця по-пьємонтскі - фото крок 4
4. Часник видавлюємо за допомогою «чеснокодавкі» або просто дуже дрібно нарубают.
яйця по-пьємонтскі - фото крок 5
5. Також дрібно нарізаємо зелень петрушки.
яйця по-пьємонтскі - фото крок 6
6. Тепер готуємо маринад для яєць. Подрібнену зелень, часник і анчоуси відправляємо в глибокий посуд (піалу або миску), додаємо 4 ст. Ложки томатної пасти, 300 мл оливкової олії, по 2 ст. Ложки соусу чілі і оцту, а також 0, 5 чайної ложки цукру . Збиваємо все вміст посуду за допомогою віночка.
яйця по-пьємонтскі - фото крок 7
7. Яйця поміщаємо в банку і заливаємо готовим маринадом. Банку щільно закриваємо і ставимо в холодильник. Вона повинна простояти там всю ніч.
яйця по-пьємонтскі - фото крок 8
8. Готові яйця по-пьємонтскі викладаємо на блюдо і подаємо до столу, попередньо полив маринадом. Смачного!

Схожі рецепти