Яловичий суп
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу з яловичої рульки і овочів на яловичому бульйоні, приправленого травами.
Секрет цього супу в тому, що овочі і яловичина повинні довго кипіти на слабкому вогні. Тоді яловичина стає ніжною, а овочі вбирають запахи супу. Яловичий суп готується з яловичої рульки, при бажанні її можна замінити іншим яловичому м'ясом.
- Яловича рулька - 450 грам
- Помідори - 110 грам
- Перлова крупа - 80 грам
- Морква - 2 штуки
- Селера - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
- Кмин - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Яловичий бульйон - 1, 2 L

1. Відрізати зайвий жир від м'яса. Яловичину нарізати кубиками 1, 5 см. Налити яловичий бульйон у велику каструлю і додати яловичі кубики. Довести до кипіння і скрутити вогонь. Накрити кришкою і дати покипіти на маленькому вогні.

2. Поки кипить яловичина, готуємо овочі. Нарізати моркву, цибуля, селера, помідори великими шматочками. Додати крупно нарізану моркву, цибуля, помідори і селеру в каструлю з яловичиною і добре перемішати. Дати супу покипіти 2 годину 45 хвилин, кілька разів перемішуючи в процесі приготування. Почистити і порізати кубиками картоплю і додати його в суп. Накрити кришкою і дати покипіти ще 45 хвилин, поки картопля не приготується.

3. Подати суп гарячим з білим хлібом.