Яловичина в корейському стилі
(покроковий рецепт з фото)
Що ви знаєте про корейську кухні? Я взагалі нічого, ну, може бути, тільки локшину згадаю, от і все. І це погано, адже там можна знайти десяток простих і швидких домашніх страв, які вам знадобляться.
Якщо язик йде про азіатську варіації, то без яскравого смаку не обійтися, а його ми зробимо за допомогою маринаду. І без локшини Не залишимо! Запишіть собі, як приготувати яловичину в корейському стилі з брокколі. Приготування страви займе у вас всього 20 хвилин часу, але воно точно здивує багатьох. Гарнір зробимо відразу ж.
- Паста з червоного перцю - 50 грам
- Філе яловичини - 500 грам
- Локшина рамен - 360 грам
- Білі гриби - 300 грам
- Брокколі - 150 грам
- Зелена цибуля, перо - 3 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Рисовий оцет - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4 зубчики
- Тертий імбир - 0, 25 чайних ложки
Для початку зробіть маринад. Соєвий соус перемішайте з подрібненим часником і імбиром, пастою, маслом і оцтом.
Тонкими смужками наріжте м'ясо. Потім замаринуйте його в приготовленої суміші. Залиште на 10 хвилин.
У розігрітій сковороді обсмажте яловичину протягом 3-х хвилин, кілька разів перевернувши її.
В цей же час відваріть за інструкцією на упаковці локшину.
На сковороді обсмажте дрібно нашатковану цибулю протягом 30 хвилин, помішуючи.
До цибулі додайте гриби слайсами і брокколі суцвіттями. Обсмажте все разом 3 хвилини, перемішавши.
До овочів додайте готову локшину, м'ясо і маринад.
Блюдо перемішайте і через 2 хвилини воно буде готове. Смачного!