Яйця в корейському
(покроковий рецепт з фото)
Яйця по-корейськи - прекрасне блюдо, яке ви можете подати як на сніданок, так і на закуску. Такі яйця не тільки смачні і корисні, але і красиво виглядають при подачі до столу!
Яйця дуже корисні для нашого організму, однак деякі люди бояться вживати їх в їжу через що міститься в них холестерину. Поспішаю переконати всіх, хто в це вірить. Вчені довели, що холестерин в яйцях не шкідливий для людини. До того ж, яйця володіють низькою калорійністю і навіть сприяють виведенню з організму холестерину і жирів. Тому вживати яйця не тільки можна, але і потрібно. І у мене як раз є для вас відмінний варіант на сніданок або закуску - це яйця, приготовані по-корейськи! готуємо!
- Яйця - 16 штук (перепелині)
- Вода - 0, 5 склянки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Кунжутну олію - 0, 5 чайних ложки
1. Яйця складаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Потім вимикаємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою і залишаємо на 5 хвилин.
2. Далі зливаємо воду, даємо яйцям злегка охолонути, після чого очищаємо від шкаралупи.
3. Знову беремо каструлю, наливаємо в неї півсклянки води. Додаємо 2 ст. Ложки соєвого соусу і 1 чайну ложку цукру, ретельно перемішуємо все. Кладемо в отриману суміш очищені яйця і відправляємо каструлю на плиту. Варимо на маленькому вогні приблизно 20 хвилин, періодично помішуючи. В результаті рідина повинна практично повністю випаруватися.
4. Далі знімаємо каструлю з вогню, додаємо трохи кунжутного масла, перемішуємо. Подаємо готові яйця теплими. Смачного!