Яловичина (тазостегнова частина)
(покроковий рецепт з фото)
Мій чоловік не може уявити кращого страви на вечерю, ніж хороший шматок м'яса з гарніром. І не важливо, як його будуть готувати, головне, щоб воно було соковите і ситне. Цього разу вибір припав на цей рецепт.
У покрокової інструкції ви можете ознайомитися з тим, як приготувати яловичину (тазостегнову частину). Її ми будемо смажити і трохи тушкувати разом з цибулею. Дуже простий спосіб, але від цього не менш смачний! Адже класичні варіанти завжди користуються популярністю. На гарнір подавайте будь-яку кашу або пюре.
- Яловичина - 600 грам (тазостегнова частина, oguzok)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Топлений жир - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вода - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком

Яловичину промийте і наріжте пластинами, потім - брусками.

Воду перемішайте з томатною пастою. Очищену цибулю наріжте тонкими шматочками.

У глибокій сковороді або казані розігрійте жир. Обсмажте в ньому до золотистого кольору м'ясо. Додайте сіль і перець.

Потім додайте цибулю. Готуйте страву до м'якості. В кінці влийте розведену томатну пасту. Смажте інгредієнти разом до випаровування рідини.

В кінці додайте сіль за смаком і зелень. Смачного!