Яловичина по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
І знову порадую аматорів тушкованого м'яса і корейської кухні. Кілька простих кроків - і у вас на столі буде повний горщик запашної смачною яловичини.
Для приготування яловичини по-корейськи поріжте шматочками м'ясо, цибуля, часник і морква. Складіть овочі і м'ясо в горщик. Залийте сумішшю спецій, томатної пасти і соєвого соусу. Гасіть в духовці 2 годин 180 градусах. Для 20 хвилин до готовності влийте в м'ясо суміш води і крохмалю. Подавайте на стіл гарячим з розсипчастим рисом. Смачного!
- Морква - 450 грам
- Яловичина - 1 кілограм
- Часник - 2 зубчики
- Стрілки зеленої цибулі - 6 штук
- Томатний сік - 0, 5 склянки
- Соєвий соус - 0, 25 склянки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки

Поріжте на невеликі шматки яловичину, морква, цибуля і часник. Складіть їх разом в горщик.

Змішайте томатний сік, соєвий соус, цукор, кунжутне масло і чорний перець.

Вилийте цю суміш на м'ясо в горщик. Розігрійте духовку до 180 градусів. Закрийте горщик кришкою і поставте на 2 години в духовку.

Крохмаль добре розмішайте з водою і додайте в м'яса за 20 хвилин до готовності. Як гарнір до м'яса приготуйте розсипчастий рис. Готову страву можна прикрасити гілочкою петрушки.