Якщо курка в індійській
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми будемо готувати дуже смачне і цікаве блюдо з простим назвою - Якщо курка в індійській. Як і вся східна їжа, це блюдо виходить пряним, ситним, з насиченим смаком.
Дуже простий рецепт курки по-індійськи я вичитала в інтернеті. Готується дуже легко і дуже швидко. Зате виходить куряча грудка дуже-дуже смачною, ніжною, соковитою, просоченої прянощами. Одне з найбільших переваг східної кухні і конкретно цієї страви - це те, що практично всі страви готуються протягом 15-30 хвилин. Ну хіба це не здорово? Так що - розповідаю, як приготувати курку по-індійськи. Сподіваюся, вам сподобається!
- Куряча грудка - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Кокосове молоко - 300 мілілітрів
- Кмин мариновані - 1 Ст. Ложка
- Ferry Масала - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком

Цибулю і часник дрібно нарізаємо.

Обсмажуємо їх в олії на сковорідці. Потім викладаємо на тарілку.

М'ясо нарізаємо на невеликі шматочки і обсмажуємо в тій же сковорідці.

До обсмаженою шматочках курки повертаємо цибулю і часник. Гарненько перемішуємо.

Додаємо всі приправи, солимо, перчим. Далі вливаємо кокосове молоко і тушкуємо близько 10 хвилин. Чекаємо поки звариться рис. Блюдо готово!

У тарілку кладемо рис, зверху курку по-індійськи і подаємо до столу. Смачного!