Яблука в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Ці ледачі хрусткі пиріжки з ароматною яблучною начинкою сподобаються і дорослим, і дітям. Готуються вони просто моментально! Настійно рекомендую зберегти рецепт, він обов'язково стане Вам у пригоді.
Звичайно, такі пиріжки можна зробити не тільки з яблуками, але і, наприклад, з grushami або slivami. Смачний і ароматний!
- Лаваш тонкий - 1 штука
- Яблуко - 4 штуки
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 щіпка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки

1. Яблука наріжте кубиком.

2. Додайте корицю, цукор і ванільний цукор. Перемішайте.

3. Лаваш розрізати на квадрати.

4. На край квадрата викладіть трохи начинки. Поверніть трубочкою.

5. Формуйте такі трубочки, поки лаваш і начинка не закінчаться.

6. Розігрійте масло в сковороді і обсмажте трубочки спочатку швом вниз, а потім з усіх боків до хрусткого стану.

7. Подавайте, посипавши цукровою пудрою. Смачного!