Tsuivan
(покроковий рецепт з фото)
Дослідження східної кухні привели мене до рецептом смачного і ситного страви. Розповім докладно про те, як приготувати цуйван. Ця страва родом з монгольської кухні і є різні його варіації.
Цуйван є саморобну домашню локшину, яку обсмажують з м'ясом і овочами. Можна зробити вегетаріанський варіант, в складі якого тільки овочі. Локшину обов'язково роблять самостійно, тим більше, що в цьому немає нічого складного. Подавайте блюдо відразу після приготування.
- Капуста - 1/4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Зелений перець - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Соєвий соус - За смаком
- Оцет - За смаком
- Борошно - 2 склянки
- Баранина - 300 грам
1. Змішайте борошно з 2/3 склянки води, замісіть тісто і викладіть його в миску, накрийте плівкою і залиште на час підготовки інших інгредієнтів.
2. Вимийте овочі і наріжте тонкою соломкою капусту, морква і зелений перець.
3. Очистіть цибулину і наріжте її тонкими півкільцями, нарубите зубчики чеснока.
4. Вимийте баранину, ображати жир і наріжте його і м'ясо тонкими смужками.
5. Розігрійте вок з невеликою кількістю рослинного масла, додайте цибулю, а через пару хвилин м'ясо, сіль і poperčite, влийте соєвий соус і трохи оцту.
6. Додайте в сковороду капусту, морква, часник, перець.
7. Перемішайте все і обсмажуйте близько 8-10 хвилин, додайте трохи водички.
8. Дістаньте тісто і розкачайте його дуже тонко, потім скрутіть рулетиком.
9. Викладіть рулет в пароварку і готуйте 5 хвилин, потім видаліть.
10. Наріжте рулетик тонкою соломкою, розмішайте його руками.
11. Додайте локшину в сковороду до овочів і м'яса, акуратно перемішайте.
12. Перекладіть блюдо зі сковороди в тарілку, прикрасьте пір'ям зеленого лука і подавайте до столу.