Рецепт Tsuivan фото

Tsuivan
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Овочі, Баранина, Локшина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дослідження східної кухні привели мене до рецептом смачного і ситного страви. Розповім докладно про те, як приготувати цуйван. Ця страва родом з монгольської кухні і є різні його варіації.

Цуйван є саморобну домашню локшину, яку обсмажують з м'ясом і овочами. Можна зробити вегетаріанський варіант, в складі якого тільки овочі. Локшину обов'язково роблять самостійно, тим більше, що в цьому немає нічого складного. Подавайте блюдо відразу після приготування.

  • Капуста - 1/4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Цибуля зелена - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Зелений перець - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Соєвий соус - За смаком
  • Оцет - За смаком
  • Борошно - 2 склянки
  • Баранина - 300 грам
Tsuivan - фото крок 1
1. Змішайте борошно з 2/3 склянки води, замісіть тісто і викладіть його в миску, накрийте плівкою і залиште на час підготовки інших інгредієнтів.
Tsuivan - фото крок 2
2. Вимийте овочі і наріжте тонкою соломкою капусту, морква і зелений перець.
Tsuivan - фото крок 3
3. Очистіть цибулину і наріжте її тонкими півкільцями, нарубите зубчики чеснока.
Tsuivan - фото крок 4
4. Вимийте баранину, ображати жир і наріжте його і м'ясо тонкими смужками.
Tsuivan - фото крок 5
5. Розігрійте вок з невеликою кількістю рослинного масла, додайте цибулю, а через пару хвилин м'ясо, сіль і poperčite, влийте соєвий соус і трохи оцту.
Tsuivan - фото крок 6
6. Додайте в сковороду капусту, морква, часник, перець.
Tsuivan - фото крок 7
7. Перемішайте все і обсмажуйте близько 8-10 хвилин, додайте трохи водички.
Tsuivan - фото крок 8
8. Дістаньте тісто і розкачайте його дуже тонко, потім скрутіть рулетиком.
Tsuivan - фото крок 9
9. Викладіть рулет в пароварку і готуйте 5 хвилин, потім видаліть.
Tsuivan - фото крок 10
10. Наріжте рулетик тонкою соломкою, розмішайте його руками.
Tsuivan - фото крок 11
11. Додайте локшину в сковороду до овочів і м'яса, акуратно перемішайте.
Tsuivan - фото крок 12
12. Перекладіть блюдо зі сковороди в тарілку, прикрасьте пір'ям зеленого лука і подавайте до столу.

Схожі рецепти