Торт з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт - просто знахідка для ласуни. Справжній торт з листкових коржів готується буквально за лічені хвилини, правда, за такий же час він і з'їдається. Пробуйте, це неймовірно смачно!
Листкове бездрожевое тісто я завжди використовувала для приготування печива, різних солодких і несолодких пиріжків, але ось недавно знайшла рецепт, як приготувати торт з листкового дріжджового тіста. Я не повірила, що з цього може вийти щось смачне. Але все ж вирішила перевірити. Яке ж було у мене подив, коли торт вийшов просто чудовим, моїм рідним дуже сподобався. Ділюся тепер і з вами!
- Тісто листкове бездріжджове - 450 грам
- Крем - 250 грам
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
- Вишня консервована - 5-6 штук (для прикраси)

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто розморозити при кімнатній температурі, виклавши його на стіл, присипаний борошном. Зверніть увагу, що в мікрохвильовці листкове тісто розморожувати не можна, тому навіть якщо ви поспішаєте, все ж знайдіть час вийняти тісто з холодильника заздалегідь.

Для невеликого за розміром торта знадобиться 2 лист тіста. Кожен лист розріжте навпіл і розкачайте, щоб він збільшився в розмірі майже вдвічі.

Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього тісто. Якщо у вас є великий лист, то на нього можна викласти відразу все 4 листа тесту і випекти їх за один захід. Мені довелося випікати тісто по 2 список, це трохи уповільнило процес пріготовлеія торта.

Готові коржі виростуть в висоту, але щоб було зручно їх потім змащувати кремом, трохи притисніть їх руками.

Поки коржі остигають, приготуйте крем. Змішайте сметану з цукром, збийте міксером до загустіння. Можна додати загущувач для сметани тільки в тому випадку, якщо ви використовуєте саму нежирну сметану. Крем повинен вийти злегка рідкуватий, щоб добре просочити коржі і зробити торт соковитим.

Змастіть перший корж кремом, зверху нактойте другим і т.Д.

Торт з листкового дріжджового тіста готовий.

Можна прикрасити його тим же сметанним кремом і парою консервованих Вишеньок. Дайте торту 1-2 години просочитися. Смачного!