Тефтелі в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тефтелей в листковому тісті - в допомогу кожному, хто хоче урізноманітнити своє меню і зварганити тюфтельки дещо незвичним способом. Рецепт нескладний, страва - дуже цікаве.
Блюдо саме по собі калорійне, але може бути і більш дієтичним - дивлячись яке м'ясо для фаршу ви виберете, тефтелі можуть бути більш-менш жирними. Поєднання яловичини зі свининою - найбільш оптимальний варіант. Для приготування тефтелей в листковому тісті спокійно можна використовувати готове пачковим тісто: для подібного рецепта воно нічим не гірше, ніж зроблене самостійно. Вершки краще вибирайте середньої жирності, знежирені використовувати не має сенсу.
Отже, рецепт тефтелей в тесті:
1. Цибулю чистимо ріжемо дрібно кубиками. Обсмажуємо на сковороді.
2. Готуємо фарш: пропускаємо через м'ясорубку яловичину і свинину, додаємо обсмажену цибулю разом з маслом, а також крохмаль і спеції. Все добре перемішуємо.
3. Листкове тісто ріжемо на смужки середньої ширини (упаковку краще заздалегідь розморозити). Ми залишаємо на час.
4. Формуємо кульки з фаршу і обсмажуємо їх в олії.
5. Даємо тефтелі охолонути. Потім обгортали їх смужками тіста і змащуємо вершками. Відправляємо в розігріту до 180 З духовку на 20-25 хвилин.
Готово! Подаємо тефтелі в листковому тісті зі сметаною. Смачного!
- Яловичина - 200 грам
- Готове листкове тісто (упаковка) - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Свинина - 150 грам
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Вершки - - За смаком
- Спеції - - За смаком
- Спеції - - За смаком
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
Отже, рецепт тефтелей в тесті:
1. Цибулю чистимо ріжемо дрібно кубиками. Обсмажуємо на сковороді.
2. Готуємо фарш: пропускаємо через м'ясорубку яловичину і свинину, додаємо обсмажену цибулю разом з маслом, а також крохмаль і спеції. Все добре перемішуємо.
3. Листкове тісто ріжемо на смужки середньої ширини (упаковку краще заздалегідь розморозити). Ми залишаємо на час.
4. Формуємо кульки з фаршу і обсмажуємо їх в олії.
5. Даємо тефтелі охолонути. Потім обгортали їх смужками тіста і змащуємо вершками. Відправляємо в розігріту до 180 З духовку на 20-25 хвилин.
Готово! Подаємо тефтелі в листковому тісті зі сметаною. Смачного!