Тефтелі в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тефтелей в аерогрилі для тих, хто любить здорову їжу - готуються на пару, а це краще, ніж смажені. Тефтелі виходять ніжними і соковитими.
Якщо вам набридли котлети або відбивні, тефтелі урізноманітнюють ваше меню просто чудово! Особливо сподобаються тефтелі приготовані в аерогрилі. Таке блюдо корисно і для дітей. Для приготування тефтелей в аерогрилі краще використовувати яловичий фарш, він менш жирний, ніж свинячий. Намагайтеся вибирати фарш хорошої якості, в будь-якому випадку, завжди можна вибрати м'ясо і зробити фарш самостійно) Не забудьте заздалегідь відварити рис - це важливий інгредієнт будь-яких тефтелей.
1. Цибулю і моркву моєму і чистимо. Лук потрібно подрібнити, морква ж натерти на тертці.
2. Обсмажуємо овочі в невеликій кількості соняшникової олії до золотистого кольору.
3. Фарш змішуємо з обсмаженими овочами, потім додаємо відварений рис і спеції. Ретельно все перемішуємо.
4. Формуємо з маси тефтелі круглої форми. Розміщуємо їх в аерогриль, заливаємо бульйоном до половини. Готуємо при закритій кришці на великій швидкості протягом 20 хвилин і температурі 260 градусів.
Готово! Насолоджуємося нашими тефтелями, можна подати до столу з легким овочевим гарніром. Смачного)
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- Відварений рис - 10 Ст. Ложок
- Теплий бульйон- За смаком
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Цибулю і моркву моєму і чистимо. Лук потрібно подрібнити, морква ж натерти на тертці.
2. Обсмажуємо овочі в невеликій кількості соняшникової олії до золотистого кольору.
3. Фарш змішуємо з обсмаженими овочами, потім додаємо відварений рис і спеції. Ретельно все перемішуємо.
4. Формуємо з маси тефтелі круглої форми. Розміщуємо їх в аерогриль, заливаємо бульйоном до половини. Готуємо при закритій кришці на великій швидкості протягом 20 хвилин і температурі 260 градусів.
Готово! Насолоджуємося нашими тефтелями, можна подати до столу з легким овочевим гарніром. Смачного)