Рецепт Тефтелі в аерогрилі фото

Тефтелі в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Фарш
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Тефтелі

Рецепт приготування тефтелей в аерогрилі для тих, хто любить здорову їжу - готуються на пару, а це краще, ніж смажені. Тефтелі виходять ніжними і соковитими.

Якщо вам набридли котлети або відбивні, тефтелі урізноманітнюють ваше меню просто чудово! Особливо сподобаються тефтелі приготовані в аерогрилі. Таке блюдо корисно і для дітей. Для приготування тефтелей в аерогрилі краще використовувати яловичий фарш, він менш жирний, ніж свинячий. Намагайтеся вибирати фарш хорошої якості, в будь-якому випадку, завжди можна вибрати м'ясо і зробити фарш самостійно) Не забудьте заздалегідь відварити рис - це важливий інгредієнт будь-яких тефтелей.

1. Цибулю і моркву моєму і чистимо. Лук потрібно подрібнити, морква ж натерти на тертці.

2. Обсмажуємо овочі в невеликій кількості соняшникової олії до золотистого кольору.

3. Фарш змішуємо з обсмаженими овочами, потім додаємо відварений рис і спеції. Ретельно все перемішуємо.

4. Формуємо з маси тефтелі круглої форми. Розміщуємо їх в аерогриль, заливаємо бульйоном до половини. Готуємо при закритій кришці на великій швидкості протягом 20 хвилин і температурі 260 градусів.

Готово! Насолоджуємося нашими тефтелями, можна подати до столу з легким овочевим гарніром. Смачного)


  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
  • Відварений рис - 10 Ст. Ложок
  • Теплий бульйон- За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
Якщо вам набридли котлети або відбивні, тефтелі урізноманітнюють ваше меню просто чудово! Особливо сподобаються тефтелі приготовані в аерогрилі. Таке блюдо корисно і для дітей. Для приготування тефтелей в аерогрилі краще використовувати яловичий фарш, він менш жирний, ніж свинячий. Намагайтеся вибирати фарш хорошої якості, в будь-якому випадку, завжди можна вибрати м'ясо і зробити фарш самостійно) Не забудьте заздалегідь відварити рис - це важливий інгредієнт будь-яких тефтелей.

1. Цибулю і моркву моєму і чистимо. Лук потрібно подрібнити, морква ж натерти на тертці.

2. Обсмажуємо овочі в невеликій кількості соняшникової олії до золотистого кольору.

3. Фарш змішуємо з обсмаженими овочами, потім додаємо відварений рис і спеції. Ретельно все перемішуємо.

4. Формуємо з маси тефтелі круглої форми. Розміщуємо їх в аерогриль, заливаємо бульйоном до половини. Готуємо при закритій кришці на великій швидкості протягом 20 хвилин і температурі 260 градусів.

Готово! Насолоджуємося нашими тефтелями, можна подати до столу з легким овочевим гарніром. Смачного)

Схожі рецепти