Свинина з хурмою під сиром
(покроковий рецепт з фото)
Втомилися від уже звичного м'яса по-французьки, але не знаю, , що приготувати? Дивіться і записуйте рецепт приготування свинини з хурмою під сиром. Дуже смачний рулет, який можна подати гостям!
Поєднання хурми і свинини досить незвичайне, пропоную заздалегідь приготувати страву, щоб спробувати, адже не всім воно може сподобається. Щоб приготувати свинину з хурмою під сиром, намагайтеся вибирати стиглу хурму, інакше вона буде в'язкою і страва не вийде. Сир я беру твердих сортів. Готувати страву можна як рулетом, так і просто як відбивні (тоді і хурму не треба буде пюрировать, її можна просто порізати кружальцями). Родзинка цієї страви в тому, що ми спочатку обсмажуємо рулет в яйці і сухарях, а потім запікаємо: тому всередині рулет залишається ніжним і соковитим.
1. М'ясо відбийте з усіх боків і залийте соєвий соусом. Дайте постояти в ньому приблизно годину. Якщо у вас не цілісний шматок, вийде два або три рулету. Або можна один великий приготувати. Промариноване м'ясо натріть чорним перцем і чебрецем.
2. Помийте хурму і пюріруйте її (можна в блендері подрібнити).
3. На відбите м'ясо викладіть пюре з хурми. Залиште трохи пюре, їм ми потім ще рулети змажемо. Потім акуратно згорніть м'ясо в рулет або як конверт і перев'яжіть ниткою.
4. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Під рукою поставте дві миски: одну з яйцем, другу - з сухарями. Умочіть рулети спочатку в яйці, а потім в сухарях, обсмажте з усіх боків до рум'яного кольору.
5. Перекладіть рулети в форму для запікання. Рівномірно розподіліть по рулетів залишки пюре з хурми, а також посипте тертим сиром (кількість сиру залежить від ваших особистих переваг).
6. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини. Потім зніміть фольгу і випікайте ще 10 хвилин, щоб рулети подрумянились.
Готову свинину з хурмою під сиром подавайте гарячою, прямо з печі, ідеально з овочами або гарніром з картоплі. Келих червоного вина зробить блюдо по-справжньому святковим! Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Мухобойка - 2 штуки
- Біле вино - 100 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Рослинна олія - - За смаком (для смаження )
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
- Сир - - За смаком
1. М'ясо відбийте з усіх боків і залийте соєвий соусом. Дайте постояти в ньому приблизно годину. Якщо у вас не цілісний шматок, вийде два або три рулету. Або можна один великий приготувати. Промариноване м'ясо натріть чорним перцем і чебрецем.
2. Помийте хурму і пюріруйте її (можна в блендері подрібнити).
3. На відбите м'ясо викладіть пюре з хурми. Залиште трохи пюре, їм ми потім ще рулети змажемо. Потім акуратно згорніть м'ясо в рулет або як конверт і перев'яжіть ниткою.
4. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Під рукою поставте дві миски: одну з яйцем, другу - з сухарями. Умочіть рулети спочатку в яйці, а потім в сухарях, обсмажте з усіх боків до рум'яного кольору.
5. Перекладіть рулети в форму для запікання. Рівномірно розподіліть по рулетів залишки пюре з хурми, а також посипте тертим сиром (кількість сиру залежить від ваших особистих переваг).
6. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини. Потім зніміть фольгу і випікайте ще 10 хвилин, щоб рулети подрумянились.
Готову свинину з хурмою під сиром подавайте гарячою, прямо з печі, ідеально з овочами або гарніром з картоплі. Келих червоного вина зробить блюдо по-справжньому святковим! Смачного!