Свинина римлянина
(покроковий рецепт з фото)
Соковита, ароматна і неймовірно ніжна свинина з справжнім італійським темпераментом. Ми приготуємо її легко і швидко, а приємні спогади про цю страву ще довго не даватимуть вам спокою.
Рецепт приготування свинини по-римському написано знайшов мій чоловік, він же і зробив для мене це блюдо, і тепер воно стало одним з найулюбленіших для нас. Якщо чесно я не маю ні найменшого уявлення про те, чи знають італійці про існування цієї страви, або воно названо так, тому що тут використовуються помідори і сир. Але я точно впевнена в одному, ніхто не може залишитися байдужим до цієї приголомшливої свинині, адже вона виходить настільки соковитою і ніжною, що просто тане в роті. Для мене це блюдо одне з кращих, тому що тут зібрані всі продукти, які я дуже люблю: м'ясо, овочі, гриби, сир, Ну і, звичайно ж, вершки, з ними будь-яку страву стає неймовірно смачним. Це справжній кулінарний шедевр і я думаю, що він повинен зайняти гідне місце серед інших рецептів, тому зараз я із задоволенням розповім вам, як зробити свинину по-римському написано.
- Свинина - 600 грам
- Помідор - 3 штуки
- Гриби - 250 грам
- Вершки 20% - 200 мілілітрів
- Сир - 100 грам
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Шинка варена - 200 грам
- Чебрець - 1 Чайна ложка
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком





