Свинина під сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами відмінним простим рецептом свинини під сиром в духовці. Виходить блюдо, що називається, "і в бенкет, і в світ" . Можна і на святковий стіл подати, і без приводу улюблених порадувати! пробуємо!
Думаю, такий рецепт приготування свинини під сиром в духовці повинен знати кожен. Адже скільки б ви не експериментували з маринадом і спеціями, все ж класичне поєднання м'яса, помідорів і сиру залишиться найкращим з варіантів швидкої готування м'яса. Так що ділюся з вами стали вже класичними рецептом свинини під сиром в духовці, і сподіваюся, вам сподобається!
- Свинина - 600 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком

1. М'ясо нарізаємо шматочками, якщо треба - трохи відбиваємо. Натираємо сіллю, часником і перцем і викладаємо на деко з пекарської папером. Кожен шматочок змастіть майонезом, викладаємо колечка лука і кружечки помідор.

2. Відправимо в духовку на 25 хвилин. Температура - близько 180 градусів. Потім дістаємо, обкладає скибочками сиру, - і назад в духовку.

3. Через 15 хвилин, коли сир вже добряче розплавиться, м'ясо можна діставати і подавати з улюбленим гарніром!