Свинина в духовці з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Свинину в духовці з сиром в домашніх умовах готувала хоча б раз кожна господиня. Більш того, кулінари можуть готувати таке м'ясо на свій лад, додаючи або прибираючи ті чи інші інгредієнти.
Нарізаємо свинину шматками середньої товщини (сантиметр-два), otbivaem, маринуємо і запікаємо. Все дуже просто! Більш того, так ви заощадите час, оскільки не будете стояти у сковороди. Подавати м'ясо краще з гарніром і свіжими овочами.
- Свинина - 800 грам
- Сир - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль, приправи - За смаком
- Майонез - 100 грам

1. Таке м'ясо можна готувати навіть на святковий стіл або замість відбивних. Приготувавши свинину в духовці з сиром в домашніх умовах, Ви заощадите час.

2. Додатково готуємо овочі та інші інгредієнти. М'ясо можна запекти разом з картоплею і навіть овочами - за вашим бажанням. Якщо готуєте святкову вечерю, то свинину краще запекти самостійно.

3. М'ясо нарізаємо на шматочки, товщиною не більше 2 см. Відбиваємо з обох сторін і викладаємо на деко.

4. Окремо натираємо сир і нарізаємо цибулю. Краще шинкувати цибулю півкільцями або кільцями- та й естетичніше і зручніше буде при вживанні.

5. Майонез (або сметану) змішуємо з приправами і перцем.

6. Кожен шматочок свинини слід натерти соусом і викласти на деко або в форму для запікання. Намагайтеся класти шматки якомога ближче один до одного.

7. Викладаємо на м'ясо цибулю і зверху покриваємо сиром. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини і стежимо.

8. Якщо ви готуєте свинину в духовці з сиром в домашніх умовах до святкового столу, то подавайте її на великому блюді, прикрасивши зеленню. Для вечері підійдуть свіжі овочі і листя салату, а також запечена картопля - як гарнір.