Свинина смажена з сиром
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо свині, сир і трохи шинки відмінно поєднуються в цій страві. Виходить яскраве, смачно і ніжно блюдо, всі інгредієнти якого добре гармонують один з одним.
Оригінальний спосіб приготування апетитного і смачної страви. Поріжте і відбийте м'ясо, посипте його спеціями і залиште в холодильнику на пару годин. Потім розкладіть на половинку шматків скибочки сиру і шинки і накрийте другими шматками. Обваляйте м'ясо в борошні, потім занурте в яйце і далі обваляйте в сухарях. Обсмажте шматки м'яса на сковороді до золотистої скоринки з двох сторін. Потім помістіть їх в духовку і доведіть до готовності протягом 15 хвилин при 180 градусах. Подавайте на стіл в гарячому вигляді.
Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Шинка - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

М'ясо порізати і тонко відбийте. Посипте його спеціями для м'яса за смаком і приберіть в холодильник на пару годин промаринуватися. Потім посоліть шматочки м'яса і розділіть їх на дві частини. На половину шматків розкладіть скибочки шинки і сиру, накрийте другими шматками і скріпіть краю зубочистками.

Для панірування стільком людям в мисці яйце, підготуйте борошно і сухарі. Спочатку обваляйте м'ясо в борошні, потім занурте в яйце і далі обваляйте в сухарях.

Обсмажте шматки м'яса на сковороді до золотистої скоринки з двох сторін. Потім помістіть їх в духовку і доведіть до готовності протягом 15 хвилин при 180 градусах. Подавайте на стіл в гарячому вигляді.