Суп «Строганов»
(покроковий рецепт з фото)
Гарячий суп на обід - це найкраща страва в холодний осінній або зиязикай день. Він приємно зігріє і наситить, а якщо зробити його за рецептом, як приготувати суп «Строганов», то ще й порадує смаком.
Суп дійсно вийде дуже смачний і ситний. Оскільки в його складі м'ясо і гриби, він дуже поживний. Суп краще готувати в казанку або в каструлі з товстими стінками, він вийде наваристим. У самому кінці приготування додайте локшину, а по тому 5-7 хвилин вимикайте його і відразу подавайте до столу.
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Яловичина - 350 грам
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Гриби - 230 грам
- Часник - 4 зубчики
- Чебрець - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Яловичий бульйон - 6 склянок
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Вустрешірскій соус - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Яєчна локшина - 2 склянки
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
1
Вимийте і наріжте яловичину невеликими шматочками. Розігрійте казанок з оливковою олією і викладіть м'ясо, обсмажте його 2-3 хвилини.
2
Наріжте пластинками гриби, подрібніть цибулю. Викладіть овочі в казанок до м'яса, обсмажуйте 2-3 хвилини.
3
Додайте подрібнений часник, подрібнений чебрець, сіль і poperčite, готуйте 1 хвилини і залийте бульйоном, додайте гірчицю, вустерширський соус, лавровий лист. Варіть все близько 2 годин на слабкому вогні.
4
Для 10 хвилин до закінчення відкрийте кришку і додайте локшину.
5
В 0, 5 склянці холодного бульйону або води розмішайте крохмаль і влийте в суп, розмішайте і варіть кілька хвилин. За смаком додайте сіль, перець, покладіть сметану і вимикайте суп.
6
Подавайте суп відразу, прикрасивши його рубаною зеленню.