Курячий Строганов
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування страви Курячий Строганов.
Кількість порцій: 2
- Бекон - 2 штуки (смужки)
- Лук-пориста - 1 штука (великий)
- Куряча грудка - 1 штука
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Перець - 1/8 чайних ложки
- Червона паприка - 1/4 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Курячий бульйон - 180 мілілітрів
- Крем - 100 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложка

Поріжте цибулю-порей (можна і звичайний лук).

Поріжте грудку на смужки або кубики.

У великій сковороді, обсмажте бекон на середньому вогні…

…поки він не стане хрустким. Потім, дрібно його порубаєте.

У сковороду, де тільки що смажили бекон, покладіть цибулю.

І додайте курячий грудки.

Постійно помішуючи обсмажуйте 6 хвилин.

Тепер нам потрібні спеції.

Додайте всі спеції до курки і залийте бульйоном. Доведіть до кипіння, потім, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і готуйте 10 хвилин.

В окремій каструлі приготуйте макарони звичайним способом. Перекладіть курку з цибулею велику каструлю і в мисці змішайте сметану з борошном.

Перелийте сметану з борошном до курки. Перемішайте і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і готуйте під кришкою 2 хвилини.

Можна подавати до столу з макаронами. Смачного.