Соус для гречки з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Будь-яке блюдо буде ще смачніше, якщо грамотно підійти до вибору соусу. До гречці з куркою найкраще підходить соус, приготований зі сметани, зелений, часнику і спецій. У міру гострий, ситний і смачний!
Соус готується дуже швидко: всі інгредієнти перемішуються разом до однорідного стану. З ним можна загасити курку або будь-яке інше м'ясо. Якщо хочете, щоб соус був холодним, просто охолодіть його в холодильнику, а потім полийте їм гаряче блюдо. Хай щастить!
- Молоко - 1 Склянка
- Крем - 100 грам
- Майонез - 50 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком

У глибокій тарілці змішайте молоко, сметану і майонез. Додайте пропущений через прес часник, подрібнену зелень, борошно і спеції. Перемішайте до однорідності.

Якщо хочете, щоб соус був гарячим, тушкуйте куряче м'ясо прямо з соусом, вливши його на сковороду.

Як варіант: можна полити гречку з куркою холодним соусом. У будь-якому випадку виходить смачно. Смачного!