Сирна запіканка з крохмалем
(покроковий рецепт з фото)
Сирна запіканка з крохмалем може бути відмінним десертом, не тільки смачним, але і красивим. У цьому я переконалася на дитячому святі і вирішила теж освоїти цей рецепт запіканки. Усім сподобалось!
Запіканка з сиру з крохмалем - відмінне дієтичне блюдо. Смачне і корисне. Сир беріть знежирений, а сметану краще брати 20%. Ягоди можна брати заморожені, тільки обваляйте їх в крохмалі, щоб він пов'язав зайву воду. Сирну запіканку з крохмалем можна робити у великій формі, краще силіконової. Успіхів і приємного апетиту!
- Сир - 250 грам
- Крем - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 6 Ст. Ложок(3-тісто, 3-соус)
- Вершкове масло - За смаком (мастило)
- Ягоди - За смаком
- Полуниця - 150 грам (соус)
- Крем - 100 грам (соус)

Підготуйте продукти.

Яйця з цукром збийте в піну.

Додайте крохмаль, сметану, сир. Все перемішайте в однорідну масу.

Форми змастіть маслом і заповніть на 1/3 фруктами.

Заповніть інші формочки ягодами.

Наповніть формочки сирною масою і відправте в духовку.

Запікайте запіканку до красивого золотистого кольору.

Полуницю збийте в блендері зі сметаною і цукром.

Подавайте запіканку порційно, в формочках з полуничним соусом.

Смачного!